Veseli: Shumë shpejtë FSK do të bëhet Ushtri.-Haradinaj: Deri në vitin 2020 synojmë anëtarësimin në NATO

Veseli: Shumë shpejtë FSK do të bëhet Ushtri.-Haradinaj: Deri në vitin 2020 synojmë anëtarësimin në NATO

Kosova shumë shpejt do ta ketë ushtrinë e saj në bashkëpunim me NATO-n, ndërsa deri në vitin 2020 synohet që Kosova të bëhet anëtare me të drejta të plota në organizatën me të fuqishme ushtarake. Kështu thanë krerët e institucioneve të vendit, në konferencën ndërkombëtare  “NATO dhe Ballkani Perëndimor – Dinamikat regjionale në periudhën e sfidave globale të sigurisë”, e organizuar nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe Qendra Kosova për Studime të Sigurisë ./21Media