Kur shikoni këto ilustrime kaloni në një botë tjetër

Loading...

Kur shikoni këto ilustrime kaloni në një botë tjetër

Fuqia e artit, qoftë ajo e çdo lloji, është jashtëzakonisht e madhe – për ata që kalojnë kohën e tyre duke shikuar dhe analizuar. Është një ndjenjë që shumica e njerëzve nuk mund të përshkruajnë me fjalë.

Kur po flasim për artin – artistja venezueliane Maria Guadarrama ka krijuar një seri të ilustrimve të quajtur ‘E Vërteta e Paqëndrueshme’, përmes të cilave shikuesit i shtyen të mendojnë për anën e thellë të botës. Artistja, Maria, është një dizajnere grafike me profesion dhe ilustron për këtë seri duke e konsideruar si hobi gjatë mbrëmjeve.

“Unë mendoj se njerëzit që shikojnë ilustrimet e mija janë ata që duan të shohin brenda tyre dhe origjinën e ndjenjave të tyre,” … “Njerëzit introspektivë dhe të ndjeshëm, njerëzit që janë të dashuruar”, ka deklaruar ajo.

Personi i duhur do të ju ndihmojë të rriteni si individ

Durimi është tipari thelbësor

E dashura vetmi

Ji aty për të tjerët dhe të tjerët do të jenë aty për ty

Puno për ëndrrat tua dhe shiko përpara

Dashuria është e fuqishme, kujdes