Disorientuese por e mahnitshme

Disorientuese por e mahnitshme

Shikoni me kujdes këtë kat. Ka një vrimë të madhe në të. Jo, në të vërtetë është plotësisht e sheshtë dhe është projektuar për t’i ndaluar të dalin në korridorin duke vrapuar në një sallë ekspozite, një kompani me pllaka nga Mançester në Britani të Madhe.

Vetëm pse njerëzit kanë dyqanet e tyre si hapësirë të sheshtë të ecjes nuk është shpjeguar, ne mund të supozojmë vetëm se pllakat e tyre janë aq të mira sa që njerëzit nuk mund të presin t’i shohin ato.

Duncan Cook, pronari i Casa Ceramica, ka postuar një video ‘duke lundruar’ në dysheme, e ndjekur nga një demonstrim i të gjitha gjërave që janë në mendje, duke ecur drejt “vrimës” dhe duke përfunduar me një zhurmë të pastër, transmeton rtv21.tv.

Duke folur një përfaqësues i kompanisë tha se “frymëzimi ishte të krijonte një hyrje në themele mbi iluzione dhe do të tejkalonte pritshmëritë se si mund të përdoren pllakat”.

Ndërkohë që mund të të japë vertigo në rrugën për në sallën e ekspozitës, vetëm iluzioni punon në një drejtim kështu që ju do të jeni krejtësisht të sigurt në dalje.

Dyshemeja duket mahnitëse, nëse është pak disorientuese./21Media