Fenomeni i trefishtë lunar

Loading...

Fenomeni i trefishtë lunar

Në natën e fundit të janarit të këtij viti ka ndodhur një fenomen i trefishtë lunar.

Fenomeni u quajt “super-Hëna e përgjakur e kaltër” apo “Hëna e ujkut”, shkruan rtv21.tv.

Ky fotograf ishte me fat pasi kapi këto imazhe të këtij fenomeni të rrallë.

Sipas fotografit këtu është babai dhe e bija të cilët ndajnë një moment të veçantë që për të përfaqëson miratimin e vlerësimit për mjedisin dhe përgjegjësinë për ta mbrojtur atë.

Megjithatë, në Evropë ky fenomen i rrallë nuk ishte i dukshëm. Fenomeni u vërejt në Afrikën Veriore, në Azi, Lindjen e Afërt dhe Australi./21Media