Ato lënë përshtypje të qëndrueshme tek ju

Ato lënë përshtypje të qëndrueshme tek ju

Sipas statistikave, çdo 2 minuta ne bëjmë të njëjtin numër të fotografive aq sa janë marrë në të gjithë shekullin e 19-të.

Në ditët e sotme, njerëzit ndajnë fotot e tyre në Facebook, WhatsApp, Instagram dhe media të tjera sociale dhe disa prej tyre me të vërtetë arrijnë të tërheqin zemrën tonë thellë.

Më poshtë ju sjellim disa foto të fuqishme, që do të lënë përshtypje të qëndrueshme te ju./21Media

Një vajzë Taiwanese balancon një vezë gjatë Festivalit të Varkave të Dragoit

Njeri prej çeliku

Një punëtor pas një vrapimi të ashpër

Shokë të mirë

Një njeri i Koresë së Veriut mërzitet për vëllain e tij të Koresë së Jugut pas një bashkimi familjar pasi u ndanë për 60 vjet

Hipur në biçikletë nënujore

Mbesa e shikon gjyshin e saj në ceremoninë e Ditës së Veteranëve në shkollën e saj

Foshnja që lindi 12 javë para kohe dhe arriti të mbijetojë