Ja si duken realisht foto që janë bërë virale

Ja si duken realisht foto që janë bërë virale

Interneti u ka dhënë njerëzve në mbarë botën shumëllojshmëri informacionesh, por jo gjithmonë mund të besoni atë që shihni, edhe me sytë tuaj.

Shumë pamje të njohura dhe virale janë të rreme. Gjërat mund të merren jashtë kontekstit dhe Photoshopi është një mjet i fuqishëm.

Më poshtë ju sjellim nga bright side një listë të imazheve virale, që u publikuan jo ashtu siç janë në realitet./21Media