India është vendi nga vijnë shumica e IT-ve profesionistë

India është vendi nga vijnë shumica e IT-ve profesionistë

India, shteti i dytë në botë për nga numri i banorëve, ka mjaft probleme me shkollimin e të gjithë fëmijëve. Në anën tjetër, India është vendi nga vijnë shumica e IT-ve profesionistë që angazhohen në kompani botërore. Sikur dihet, edhe ky profesion ka punë me numrat dhe matematikën.

Për të arritur që një të ri apo fëmijë ta përgatitësh që nga fillimi për këtë sektor kaq të kërkuar duhet ndonjëherë edhe mënyrë të reja.
Tashmë, për të arritur edhe më tepër suksese, ka zbuluar një mënyrë alternative të të mësuarit të matematikës.

Është shkolla e numërimit në mendja që quhet “Abakus”./21Media