Eksportohet ne 28 shtete dhe aktualisht ka mbi 52 mije të punësuar

Eksportohet ne 28 shtete dhe aktualisht ka mbi 52 mije të punësuar

Industria e tekstilit ne vendin tone gjatë pesë vjetëve është zhvilluar hovshëm. Që nga viti 2015 janë regjistruar 1750 kompani të veshmbathjeve të cilat punësojnë mbi 52 mijë punëtor dhe produktet e tyre arrin ti eksportojnë në 28 shtete të botës./21Media