Pikturon me një teknikë unike

Pikturon me një teknikë unike

“Injekto Artin” janë këto fjalë që mënjëherë vijnë në mendje kur një infermiere përmes shiringut realizon piktura të mrekullueshme gjatë kohës së saj të lirë.

Ajo porosit që të injektohet arti në jetën e secilit për ta bërë atë më të gjallë, transmeton rtv21.tv.

Ide e mahnitshme, ku edhe njëherë dëshmohet se arti nuk ka kufi, duke pasqyruar gjithçka deri në detaje.

Ajo mbushi shiringun me ngjyrë dhe realizoi pikturat unike./21Media