Modeli i ri prezantohet në Dubai

Modeli i ri prezantohet në Dubai

Premiera e gjeneratës më të re të modelit SUV në gamën e brendit premium të Nissan është caktuar për 14 nëntor.

Infinity QX80 për 2018 do të jetë i pranishëm për vizitorët e sallonit ndërkombëtar të automobilave në Dubai, që është zgjidhej logjike e prodhuesit duke pasur parasysh se për këtë lloj automjeti përveç SHBA-së, më i rëndësishëm është tregu i Lindjes së Mesme.

Pritet që QX80 të mos dallojë shumë nga koncepti QX80 Monograph, i cili është prezantuar në pranverë, në sallonin e automobilave në Nju Jork.

QX80 përdorë platformën e vjetër mekanike dhe do të ketë motor 5.6 litra V8 me 400 kuaj fuqi.