Nga sot jepet mundësia e qasjes online të informatave të detajuara mbi pagesat fiskale të Qeverisë

Nga sot jepet mundësia e qasjes online të informatave të detajuara mbi pagesat fiskale të Qeverisë

Ministri i Financave, Avdullah Hoti ka prezantuar transaprencen fiskale, e cila prej sot jep mundësinë e qasjes online të informatave të detajuara mbi pranimin dhe pagesat fiskale të Qeverisë.

Tani në uebfaqen e Ministrisë janë publike të dhënat prej vitit 2006-2016.

Publikimi i këtyre të dhënave, sipas MF-së paraqet një hap të rëndësishëm në ngritjen e transparencës fiskale, duke i ofruar të gjithë hisedarëve llogaridhënie më të mirë në menaxhimin e financave publike.