Krasniqi-Goodman: Unë do të vazhdoj të kërkoj drejtësi

Krasniqi-Goodman: Unë do të vazhdoj të kërkoj drejtësi

Edhe në prag të Samitit të Berlinit, drejtuesit më të lartë shtetërorë të Serbisë po vazhdojnë të mohojnë krimet gjatë luftës në Kosovë. Një pjesë e luftëtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ia kujtuan Serbisë krimet e tmerrshme me një instalacion në Prishtinë kushtuar viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë.  U kërkua drejtësi për viktimat dhe ndëshkimi i kriminelëve./21Media