“Vlerësim i shoqërisë Civile për Institutin Albanologjik të Prishtinës”

“Vlerësim i shoqërisë Civile për Institutin Albanologjik të Prishtinës”

Organizata jo qeveritare “Integra” ka publikuar raportin për gjetjet brenda Institutit Albanologjik të Prishtinës. Me këtë rast u tha se ky Institut ka dështuar në projektin për veprën e Anton Çetës që do të duhej të përfundonte para dy vitesh. U diskutua edhe për mandatin e drejtuesit të Institutit Albanologjik, mungesën e projekteve ndërkombëtare dhe konkursin për hapjen e një çerdheje brenda Institutit Albanologjik./21Media