Michael Maybury u emërua në pozicionet e SVP dhe CTO

Loading...

Michael Maybury u emërua në pozicionet e SVP dhe CTO

Intel ka bërë ndryshime të rëndësishme të stafit dhe ka ndryshuar disa nga pozicionet e tij të menaxhimit brenda kompanisë.

Kjo përfshin emërimin e një shefi të ri të teknologjisë, si dhe një menaxher të ri të përgjithshëm të divizionit të sigurisë të kompanisë.

Michael Maybury u emërua në pozicionet e SVP dhe CTO (nënkryetar i lartë dhe shefi i teknologjisë), dhe vendimi hyri në fuqi menjëherë pas emërimit. Ai ka qenë në Intel që nga viti 1984 dhe është gjithashtu drejtor menaxhues i Divizionit të Kërkimeve Intel – Intel Labs. Leslie Kulberston erdhi në pozitën e grupit të përgjithshëm të sigurisë dhe sigurisë së produkteve brenda Intel.

Ndryshimet e menaxhimit të Intel u bënë për të lehtësuar debatin që shkaktoi probleme pas zbulimit të dobësive të Meltdown dhe Specter në procesorët Intel. Javën e kaluar, kompania raportoi fitime të mëdha gjatë tremujorit të katërt dhe theksoi se siguria e saj do të ishte përparësia më e lartë në periudhën e ardhshme.