Procesori është i pajisur me karakteristika dhe performancë për lojtarët

Procesori është i pajisur me karakteristika dhe performancë për lojtarët

Intel njoftoi zyrtarisht kopjen e parë të një procesori të ri të gjeneratës së tetë Core me çipin Radeon RX Vega M Graphics.

Procesori është i pajisur me karakteristika dhe performancë për lojtarët, krijuesit e përmbajtjeve dhe tifozët VR, realitetin e përzier, si dhe portofolin më të gjerë Intel në pajisjet 2 në 1, kompjuterët e vegjël dhe mini PC.

Ndër pajisjet që do të integrojnë procesorin e ri janë pajisjet Dell dhe HP 2-in-1.

Procesori i ri Intel Core me 8 gjenerata vjen në dy konfigurime: grafikë Radeon RX Vega M GL (65W) dhe Radeon RX Vega M GH (100W).

Procesori është i dedikuar për lojtarë dhe entuziastë të VR, krijuesit e përmbajtjes për krijimin e fotografive 3D, përpunim më të lehtë të videove dhe aplikacioneve popullore kreative