Një pjesëmarrje e jashtëzakonshme e vizitorëve ishte në natën e dytë te festivalit

Një pjesëmarrje e jashtëzakonshme e vizitorëve ishte në natën e dytë te festivalit

Dhjetëra mijëra vizitor kanë vizituar qytetin e Rahovecit nga data 7 shtator, kur edhe ka filluar edicioni i 16-të i festivalit të vjeljes së rrushit “HardhFest”.

Një pjesëmarrje e jashtëzakonshme e vizitorëve ishte në natën e dytë te festivalit, ku pas shumë vitesh me një koncert live u rikthye grupi 403.

Sonte, në natën e tretë të HardhFest-it, kur edhe do të interpretoj ish vokalisti i rok grupeve “Deep Purple” dhe “Reinbow”, Joy Lynn Turner, pritet që nëRahovec të vijnë rreth 20000 adhurues të rokut./21Media