Rrukolli dhe KE investojnë 538 mijë euro në fermën e buallve

Rrukolli dhe KE investojnë 538 mijë euro në fermën e buallve

Sot është vënë gur themeli i fermës së buallve në Gusare të Istogut. Fjala është për një investim të përbashkët të kompanisë Rrukolli nga Skenderaj dhe Komisionit Evropian në vlerë prej 538  mijë euro./21Media