Autostrada “Arben Xhaferi”, investimi më i madh gjatë vitit 2018

Autostrada “Arben Xhaferi”, investimi më i madh gjatë vitit 2018

Investimet më të mëdha infrastrukturorë në vitin 2018 janë bërë në autostrada. Sipas Ministrisë së Infrastrukturës edhe këtë vit investime të reja do të behën në autostrada siç është ajo e Dukagjinit, dhe presin përfundimin e autostradës “ Arben Xhaferi” pas vonesave të punimeve./21Media