Ismaili: Qëllimi i investimeve është që ta ruajmë shëndetin e pacientëve

Ismaili: Qëllimi i investimeve është që ta ruajmë shëndetin e pacientëve

Në Klinikën e Oftalmologjisë u përuruan pajisjet e reja në vlerë prej 350 mijë euro, pajisje këto të cilat do të ndihmojë në diagnostikimin dhe operimin e sëmundjeve të syve në Prishtinë, në këtë mënyre duke ndikuar që qytetarët mos të kërkojnë shërim jashtë vendin por ta bëjnë atë në Kosovë./21Media