Ceremonia e dorëzimit të detyrës FSK

Ceremonia e dorëzimit të detyrës FSK

Irfete Spahiu u gradua si gjeneralja e parë femër nga rradhët e Forcës së sigurisë se Kosovës e cila morin drejtimin e Komandës së Doktrinës dhe Stërvitjes në Ferizaj. Gjeneralja u shpreh e kënaqur për caktimin e detyrës se re dhe tha se do te vazhdoj të punoj me përgjegjës./21Media