Kur ruhet tradita popullore...

Loading...

Kur ruhet tradita popullore…

Poeti Prend Buzhala nga Klina në profilin e tij si përherë poston dy-tri fjalë e ndonjë fotografi si dëshmi për aktivitetet vullnetare të letrarëve nga zona të ndryshme të vendit por edhe më tutje…Për t’ ia pasur lakmi por edhe xhelozi!

Këtë herë sjell lajmin se në Uçë të Istogut sot qenka mbajtur manifestimi i rrallë dhe shumë i veçantë – “Dita e Plisit” për të pestën herë me rradhë e ku pos takimit të dashamirëve të traditës popullore shqiptare është mbajtur edhe orë letrare e të përcjella me manifestime të tjera kulturore-artistike!

Një aktivitet i rrallë që duhet kultivuar dhe mbështetur edhe institucionalisht…/21Media