Femra, flokët është mjaft e vështirë t’i bëni me volum

Femra, flokët është mjaft e vështirë t’i bëni me volum

Për zgjedhjen e këtij problem, ja disa këshilla për ju femrat që përballeni çdo ditë me flokë të dobëta.

Ndryshoni shamponin tuaj

Kur pastroheni zgjidhni shamponët me volum që do t’iu ndihmojnë flokëve tuaj të bëhen më të fryer.

Përdorni zbutësin e flokëve në mënyrë të drejtë

Nëse ju pëlqen t’i zbutni flokët e juaj, aplikoni zbutës vetëm në fund të flokëve.

Përdorni një tharëse flokësh

Pasi lani flokët tuaja, mbani kokën poshtë dhe thani ato. Më pas lini flokët të pushojnë.

Përdorni shampon të thatë

Për ato ditë që flokët e juaj duken të pajetë, përdorni shamponë të thatë. Do ju jep flokëve më shumë volum.

Përdorni shampon të thatë

Për ato ditë që flokët e juaj duken të pajetë, përdorni shamponë të thatë. Do ju jep flokëve më shumë volum.

Femra, flokët është mjaft e vështirë t’i bëni me volum.

Për zgjedhjen e këtij problem, ja disa këshilla për ju femrat që përballeni çdo ditë me flokë të dobëta.

Ndryshoni shamponin tuaj

Kur pastroheni zgjidhni shamponët me volum që do t’iu ndihmojnë flokëve tuaj të bëhen më të fryer.

Përdorni zbutësin e flokëve në mënyrë të drejtë

Nëse ju pëlqen t’i zbutni flokët e juaj, aplikoni zbutës vetëm në fund të flokëve.

Përdorni një tharëse flokësh

Pasi lani flokët tuaja, mbani kokën poshtë dhe thani ato. Më pas lini flokët të pushojnë.

Përdorni shampon të thatë

Për ato ditë që flokët e juaj duken të pajetë, përdorni shamponë të thatë. Do ju jep flokëve më shumë volum.

Përdorni shampon të thatë

Për ato ditë që flokët e juaj duken të pajetë, përdorni shamponë të thatë. Do ju jep flokëve më shumë volum./21Media