Çizmet me shkëlqim janë tendenca e re në modë

Çizmet me shkëlqim janë tendenca e re në modë

Vera iku dhe tani ne duhet të mendojmë për ditët me shi dhe borë dhe krahas kësaj duhet të mendoj të gjemë diçka ideale për të mbathur në të dy stinët që po vijnë.

Çizmet e shkurta, me shkëlqim dhe me një takë të trashë dhe të shkurt janë tendenca e të mbathurave që patjetër duhet t’i keni në sirtarin tënd të veshjes.

Ky model i çizmeve përveç që do të iu bëjë të dukeni IN, do të iu bënë të ndiheni edhe rehat.

Më poshtë shikoni këto dy modele të këtyre të çizmeve, inspirohu për atë që të shkon më shumë.