Ushqimeve që duhet evituar

Ushqimeve që duhet evituar

Doni që ta mbani zemrën dhe sistemin kardiovaskular të shëndosh për vitet në vazhdim?

Atëherë duhet të shmangni disa ushqime për të arritur qëllimin.

Nisni që nga mishrat dhe produktet e ëmbla. Ato zëvendësoni me ushqime të shëndetshme, për gjithë trupin, e në veçanti për zemrën.

Më poshtë keni një listë, të ushqimeve që duhet evituar:

1. Ushqimet e shpejta.

2. Mishin e përpunuar dhe të pjekur.

3. Ushqimet e fërguara.

4. Bonbonet.

5. Pijet e ëmbëlsuara.

6. Drithërat e ëmbla.

7. Biskotat dhe pastat.

8. Margarinën.

9. Pijet dijetare.