Vështirë se mund ta njihni

Vështirë se mund ta njihni

Këngëtarja e njohur turke, Hadise, në vitin 2009 ka përfaqësuar Turqinë në festivalin evropian të këngës, Eurovision.

Ajo është prezantuar me këngën  “Dum tek tek” e cila ka arritur që të pëlqehet shumë dhe të zë vendin e katërt.

Në mendjen e publikut nuk ka mbetur vetëm kënga, por edhe këngëtarja e cila me veshjen e saj dhe lëvizjet ka bërë ka mahnitur të gjithë.

Në fotot më poshtë mund të shihni se sa ka ndryshuar ajo që nga prezantimi i saj në Eurovision./21Media