Sa peshojnë femrat dhe meshkujt në vende të ndryshme

Sa peshojnë femrat dhe meshkujt në vende të ndryshme

Pesha mesatare e një qenieje njerëzore është 62 kg (136 lbs).

Ky fakt i vogël na ka zgjuar kureshtje që të kuptohet se ku jetojnë njerëzit ‘më të rëndë’ në botë.

Çuditërisht del se pesha mesatare ndryshon ndjeshëm nga një vend në tjetrin, përcjell rtv21.tv

Ka shumë arsye për këtë, por është kryesisht nga ndikimi i kushteve lokale të jetesës dhe mjedisit.

Më poshtë ju sjellim shembuj të  peshës së njerëzve në vende të ndryshme të botës./21Media

Rusi

Vietnam

Kore Veriore

Kore Jugore

Australi

Angli

Brazil

Gjermani

Japoni

USA

Kanada

Kuvajt