Dy këshilla për vend të pastër të punës

Loading...

Dy këshilla për vend të pastër të punës

Derisa punoni, padyshim që e rëndësishme është që edhe vendi i punës të jetë i pastër. Më poshtë ju sjellim dy mënra për të mbajtur zyrat e pastra.

Pastroni, ndani dhe qartësoni hapësirën tuaj

Mos mbani gjëra të vjetra e të panevojshme në rrethin tuaj. Merreni shportën e mbeturinave dhe filloni punën, kështu do të lironi hapësirën për gjërat që ju nevojiten me të vërtetë. Mos e ngarkoni zyrën me gjërat e juaja personale.

Gjeni vend për çdo gjë

Në mënyrë që të shmangni tollovitë e ardhshme, secili gjësend në zyrën tuaj duhet të ketë vendin e vet. Tollovia ndodh kur gjërat nuk kanë vendin e caktuar.