“Damini” një grua moderne

Loading...

“Damini” një grua moderne

Seriali indian “Uttaran” ka fituar vëmendje shumë të madhe nga audienca shqiptare, shkruan rtv21.tv

Ngjarja, aktrimi, veshjet janë këto disa nga veçoritë që e kanë bërë këtë serial që të ketë shikueshmëri shumë të madhe. E nëse ndalemi te aktorët “Damini” është një ndër personazhet që e ka pasur vëmendjen shumë të madhe në serial me rolin e saj si nëna e “Ichas”.

Vaishali Thakkar apo siç njihet me rolin e saj “Damini” në jetën e përditshme është krejtësisht ndryshe nga ajo çfarë e kemi parë  në serial me veshje tradicionale indiane.

“Damini” është një grua shumë moderne dhe një rëndësi të madhe i kushton veshjeve të saj.

Shikoni më poshtë disa foto nga përditshmëria e aktores indiane./21Media

utraan-success-party-(5)_051611012614vaishali