Justin i dashuruar kokë e këmbë

 Justin i dashuruar kokë e këmbë

Këngëtarët Justin Bieber dhe Selena Gomez i janë kthyer lidhjes së vjetër edhe pse nuk e kanë pranuar ende publikisht.

Një gazetar ia ka arritur qëllimit që përmes reagimit të Justin kur e pyesin për Selena-n, të marrë përgjigjen që të gjithë dëshirojmë të dimë.

Gazetari e ka pyetur se a do t’i propozojë këngëtares dhe Justin vetëm ka bërë një qeshje nga veshi në vesh dhe  është futur në makinën e tij, por përmes këtij reagimi ai e ka dhënë përgjigjen e tij.