Nuk ka dyshime se Daniel Craig edhe një herë do të paraqitet në rolin e James Bond

Nuk ka dyshime se Daniel Craig edhe një herë do të paraqitet në rolin e James Bond

Tash është zbuluar se për çfarë filmi bëhet fjalë.

Faqja Page Six shkruan, se Bond në filmin e ri do të braktisë shërbimin sekret dhe do të martohet me gruan, të cilën e dashuron.

“Do të kthehet kur t’ia vrasin gruan”, ka thënë një burim i paemëruar për faqen Page Six.

Craig kohë më parë ka zbuluar se do të luajë serish rolin e Bond. Ai ka luajtur në madje katër filma të Bond – “Skyfall”, “Casino Royale”, “Quantum of Solace” dhe “Spectre”.