Bisedë me deputetin e PDK-së, Elmi Reçica

Bisedë me deputetin e PDK-së, Elmi Reçica

Koalicioni qeverisës ka paralajmëruar se gjatë kësaj jave do të ratifikohet demarkacioni me Malin e Zi. Se a janë siguruar votat për demarkacion dhe kur do të mbahet seanca për ratifikimin e marrëveshjes, në vazhdim kolegu Burim Zariqi, do të zhvillojë një bisedë me deputetin e PDK-së, Elmi Reçica./21Media