Rasti "Reket"

Rasti “Reket”

E dyshuara e tretë në rastin “Reket” ish-kryeprokurorja Speciale e Maqedonisë së Veriut Katica Janeva, dhe i dyshuari i parë Bojan Jovanovski i njohur si Boki 13, në Prokurorinë Publike Themelore për krim të organizuar dhe korrupsion kërkuan që të kontrollojnë dëshmitë dhe pastaj të shfrytëzojnë të drejtën që të japin deklaratë, raporton TV21.

Ndërkaq me vendim të Prokurorisë Publike Themelore, i dyshuari i dytë Zoran Milevski – Kiçeec do të lëshohet në arrest shtëpiak.