Jenna Dewan ka mbrojtur Channing Tatum në një deklaratë përmes zëdhënësit të saj, pasi u pretendua se "flirtimi" dhe pirja ishin arsyet e ndarjes së tyre

Jenna Dewan ka mbrojtur Channing Tatum në një deklaratë përmes zëdhënësit të saj, pasi u pretendua se “flirtimi” dhe pirja ishin arsyet e ndarjes së tyre

Aktorja 37-vjeçare ka folur për të trajtuar spekulimet rreth ndarjes së tyre, e cila u njoftua më parë këtë javë në një deklaratë të përbashkët.

Është raportuar gjithashtu se Channing po bënte çmos që të përpiqej të bënte vend për kohën e çmuar të familjes në muajt para ndarjes së tyre.

Ndërkohë, çifti këmbënguli në deklaratën e tyre se ata ende e duan njëri-tjetrin dhe nuk kanë ndonjë sekret që të fshehin përse martesa e tyre po përfundon.