Një kohë tjetër

Një kohë tjetër

E kaluara ka dallim të madh karshi të sotmes, ajo në mendjen e njerëzve mund të rikthehet fal disa çasteve të ndalura në fotografi.

Disa imazhe të publikuara së fundmi në rrjetet sociale shfaqin jetën e përditshme të qytetarëve të Pejës në vitin 1951.

Një kohë tjetër dhe realitet ndryshe për pejanët, këto shkrepje të aparatit fotografik prezantojnë pamjen e Pejës dhe përditshmërinë e qytetarëve atje, në kohën e Jugosllavisë./21Media