Superylli i WWE-së John Cena dhe partnerja e tij “në krim”Nikki Bella u fejuan para pak ditësh

Superylli i WWE-së John Cena dhe partnerja e tij “në krim”Nikki Bella u fejuan para pak ditësh

E fejuara e Cena-s ka deklaruar se ai nuk dëshiron fëmijë, pasi nuk ka dëshirë që të bëhet baba, dhe ajo e ka pranuar këtë fakt që ata nuk do të bëhen prindër, shkruan rtv21.tv.

Cena ka treguar se nuk dëshiron fëmijë qysh më herët , por ai gjithashtu u betua se asnjëherë nuk do të fejohet, e pasi e ndërroi mendjen për martesë, ndoshta edhe vendimi për fëmijët mund të ndryshojë në të ardhmen./21Media