Ndryshimi i aktores

Ndryshimi i aktores

“Për ty” telenovela meksikane ka pasur sukses të madh në vendin tonë, për faktin se ka qenë telenovela e parë e dubluar në gjuhën shqipe.

Projekti “Për ty” i cili është realizuar në vitin 2002 është ndërtuar mbi një dramë të bukur që tregon dashurinë e dy të rinjve të cilët njihen në rrethana jo të mira dhe kalojnë në peripeci të shumta, transmeton rtv21.tv.

Në mesin e aktorëve të njohur ishte edhe Regina Torne e cila te ne njihet me emrin “Franciska”.

Aktorja tani është 76 vjeçare dhe në pamjen e saj ka pësuar ndryshime të shumta.

Aktorja fitoi shumë çmime e një ndër to është edhe çmimi “aktorja më e mirë”. Regina Tornen, gjatë gjithë kësaj kohe nuk e ka ushtruar profesionin e saj, për shkak të disa problemeve, familjare. /21Media