Ndryshimi i aktorit meksikan

Ndryshimi i aktorit meksikan

Një nga aktorët që ka lënë gjurmë nga seriali “Për ty” është Luis Felipe Tovar apo siç njihet me rolin e tij si Koronado.

Koronado në serial kishte një karakter negativ që bëri që fëmijët, por edhe vajzat e reja që të “trishtoheshin” nga ai.
Aktori  i njohur meksikan Luis Felipe Tovar tani është 57 vjeçar dhe ka dy fëmijë, por si duket ai tani pas sa vitesh dhe sa ka ndryshuar  shikoni fotot më poshtë./21Media