Ajo duket tejet bukur

Ajo duket tejet bukur

“Menekshe dhe Halil”  është një ndër serialet turke më të diskutuara dhe më të shikuara.

Në këtë serial bëhet fjalë për Menekshen e cila u dashurua me Halilin si dhe për vështirësit që ata kanë kaluan për të mbrojtur dashurinë e tyre.

Në kohën kur luante Menekshen, aktorja turke Sedef Avci  pati kulmin e karrierës së saj pasi ai serial pati shumë sukses.

Sedef Avci tani është në moshën 35-vjeçare dhe duket tejet bukur.

Në fotot më poshtë mund të shihni se sa ka ndryshuar ajo që nga transmetimi  i serialit./21Media