Situata në mbrojtjen e Juventusit nuk është aq e mirë

Situata në mbrojtjen e Juventusit nuk është aq e mirë

Drejtuesit bardhezi do të ndërhyjnë në merkaton e janarit pikërisht në këtë repart për të afruar një lojtar krahu dhe emri që i pëlqen Paraticit është Thomas Meunier.

Belgu është në vitin e fundit të kontratës dhe drejtuesit nuk i kanë ofruar ende diçka konkrete që e kënaq çka do ta shtynte drejt Juves ndërsa këta të fundit duan të përdorin kartonin e Emre Can për të mos shpenzuar para për këtë operacion.