Do të shqyrtohet ankesa e Selimit dhe Lushtakut

Do të shqyrtohet ankesa e Selimit dhe Lushtakut

Në Pallatin e Drejtësisë ka filluar seanca gjyqësore për Sami Lushtakun dhe Sylejman Selimin të dënuar me nga shtatë vjet burg për krime lufte. Ish komandantët e UÇK-së, Selimi dhe Lushtaku, janë ankuar në Gjykatën Supreme pasi që dënimin e tyre ua ka konfirmuar Gjykata e Apelit.

Mbrojtësit e dy të akuzuarve janë shprehur të bindur se klientët e tyre do të shpallen të pafajshëm. Sot do të shqyrtohet ankesa e Selimit dhe Lushtakut, por që vendimi pritet të merret ditëve në vijim./21Media

Besiane Gorani 20 June 201712:53 pm

Për shkak të përkeqësimit të gjendjes shëndetësore të
gjyqtares Emine Mustafa, seanca e është ndërprerë deri në ora 13:00, ku pas vazhdimit
të seancës fjalën e ka marrë pala mbrojtëse dhe deri më tani është duke
vazhduar në mënyrë të rregullt.

Ndërkohë
në fillim të seancës janë përjashtuar kamerat për shkak të mungesës së
hapësirës.