Qytetarët presin nga këto zgjedhje zhvillim më të mirë ekonomik

Loading...

Qytetarët presin nga këto zgjedhje zhvillim më të mirë ekonomik

Në komunën e Deçanit që nga ora 7:00 janë hapur 14 qendra të votimit dhe 54 vendvotime. Në këtë komunë pritet që gjatë ditës të votojnë 41802 qytetarë me te drejtë vote.

Sipas gazetares së RTV 21 në Deçan interesimi i qytetarëve për të votuar është i mirë. Qytetarët në një anketim u shprehen se presin që pas zgjedhjeve të ketë më shumë vende pune dhe zhvillim më të mirë ekonomik./21Media