Çeliku numëron në reportorin e tij artistik rreth 8 mijë shfaqje

Çeliku numëron në reportorin e tij artistik rreth 8 mijë shfaqje

Në moshën 63 vjeçare ka vdekur solisti i Ansamblit të Këngëve dhe Valleve Popullore, Rexhep Çeliku.

Çeliku numëron në reportorin e tij artistik rreth 8 mijë shfaqje, ku ka interpretuar 32 mijë role brenda

Ai është nderuar me titullin “Mjeshtër i Madh”, akorduar nga Presidenti i atëhershëm i Shqipërisë, Alfred Moisiu, me motivacionin “për interpretim me nivel të lartë artistik të të gjitha valleve shqiptare dhe transmetimin e saj duke ruajtur origjinalitetin”.

Në rrjete sociale artistë të shumtë kanë shprehur ngushëllimet e tyre për vdekjen e Çelikut./21Media