Futbolli shqiptar në zi

Futbolli shqiptar në zi

Në moshën 78- vjeçare ka vdekur ish-portieri i Kombëtares së Shqipërisë dhe njëherësh i Partizanit, Mikel Janku.

Janku gjithashtu ishte edhe gazetar dhe opinionist sportiv.

Ish portieri i Kombëtares, Mikel Janku ka lindur në Tiranë më 25 tetor 1941.

Ai ka qene aviator, e me tej portier i kombëtares, kampion dhe fituesi i shumë kupave me Partizanin. /21Media