Ismail Kadare mbajti ligjëratë për studentët e kolegjit “Iliria”

Ismail Kadare mbajti ligjëratë për studentët e kolegjit “Iliria”

Në ditën e dytë të qëndrimit të tij në Kosovë, shkrimtari me famë botërore, Ismail Kadare mbajti një ligjëratë në Kolegjin “Iliria” në Prishtinë. Gjatë kësaj ligjëratë ai u fokusua në letërsinë shqipe gjatë periudhës së komunizmit dhe pas saj.  Ndër të tjera, ai tregoi edhe për librin “Kamarja e Turpit” me të cilin është duke konkurruar në Londër për librin më të mirë të botuar në gjuhën angleze./21Media