Syri i aparatit fotografik i ka zënë në një pozitë shumë të këndshme

Syri i aparatit fotografik i ka zënë në një pozitë shumë të këndshme

Kafshët shtëpiake krahas kujdesit që e marrin nga pronarët e tyre, dhurojnë dashuri për ta.  Por janë disa raste kur edhe kafshët ndihen të trishtuar dhe të mërzitur.

Kjo gjendje e tyre më së miri duket në fytyrat e kafshëve, të cilat sa duken interesante duken edhe qesharake.

Këtë më së miri e tregojnë në vazhdim imazhet e ndryshme të kafshëve, të cilat syri i aparatit fotografik i ka zënë në një pozitë shumë të këndshme.

Më poshtë mund t’i shihni disa imazhe të ndryshme ku kafshët shtëpiake din të jenë edhe serioze./21Media