Kaka ishte futbollisti i fundit që e fitoi këtë trofe

Kaka ishte futbollisti i fundit që e fitoi këtë trofe

Ish fituesi i Topit të Artë, Kaka, ka qenë i fituar në ceremoninë e organizuar nga France Football në Paris.

Kaka ishte futbollisti i fundit që e fitoi këtë trofe, para se garën e vërtetë ta fillonin Messi dhe Ronaldo, që e fituan nga pesë herë, dominim plot 10 vite.

E në ceremoninë e organizuar në Paris, ku Ronaldo e fitoi këtë trofe, Kaka është përkujdesur të dhuroi momente gazmore.

“Çdo herë që fitojnë Ronaldo apo Messi, të gjithë do më kujtojnë mua që e fitova para tyre”, ka deklaruar Kaka.