Shoferi u ndalua nga policia, por...

Shoferi u ndalua nga policia, por…

Disa shoferë u tronditën kur kanë parë një kalë që qëndronte në pjesën e prapme të një kamionetë dhe ishte i siguruar vetëm nga një litar. Fotografia u shpërnda në “Facebook” nga Kerry Green Costello i cili thotë se këmbët e kalit ishin në gjysmë të rrugës nga kamioni. “Vetëm në Teksas. Ky kalë ose është shumë i trajnuar ose i frikësuar deri në vdekje”, ka shkruar Costello në titullin e fotos.

Kali kishte një shalë ndërsa kamioni udhëtoi poshtë Autostradës 59, transmeton rtv21.tv.

“Kamioni nuk po përdorte dritat e rrezikut, as nuk kishte një derë të pasme”, tha Costello.

Një tjetër dëshmitar e kapi incidentin në video, ndërsa kalonin me kamion.

Në video, kali u duk i qetë dhe sikur po shijonte erën.

Një fotografi e dytë e incidentit tregon se shoferi është tërhequr dhe ndaluar nga policia pak kohë më vonë.

Megjithatë, policia e Corrigan thotë se burri nuk po bënte ndonjë gjë të paligjshme në transportin e kalit.

Shoferi thuhet se u tha oficerëve se ai ishte në rrugën e tij për të punuar në stendat ku kamioni i tij që mund të tërheqë rimorkio, kështu që ai duhej të shkonte me alternativën.

Por sipas Costello, postimi i të cilit tani ka më shumë se 1 mijë e 600 reagime, shoferi i paidentifikuar e kishte bërë këtë më parë.

Fotot e tjera në faqen e saj të Facebook tregojnë të njëjtin kamion që transporton një kalë më të vogël në anën e pasme.

Gjatë atij incidenti, shoferi u kap edhe nga oficerët. Është e paqartë nëse iu dha një dënim në atë kohë./21Media