Gjyqtari flet për mungesën e dëshmitarëve në seancë

Gjyqtari flet për mungesën e dëshmitarëve në seancë

Kryetari i trupit gjykues në seancën ndaj deputetëve të Vetëvendosjes për gazin lotsjellës, Beqir Kalludra, ka deklaruar se nuk ka prova se dëshmitarët që mungojnë sot janë ftuar në mënyrë të rregullt.

Në seancë mungojnë dëshmitarët Kadri Veseli dhe Armend Zemaj. Ndërsa të pranishëm janë Naser Osmani dhe Bekim Haxhiu.

Osmani dëshmoi se nuk i kujtohet se kush e ka hedhur gazin lotsjellës në seancat e Kuvendit të Kosovës./21Media