Mungon kuadri për këto dy sektorë

Mungon kuadri për këto dy sektorë

Ditëve të fundit në komunën e Kamenicës problem me mungesën e pediatrit për fëmijë dhe gjinekologut. Pas daljes në pension të dy doktorëve në këtë komunë shtohet problemet për shëndetin e fëmijëve dhe grave.

Nuk ka kuadro të tilla kurse nga komunat tjera vështirë që shkojnë në Kamenicë./21Media