Shtohet interesimi për bletari

Shtohet interesimi për bletari

Fermerët e nëntë fshatrave të Kamenicës përfituan nga 10 koshere bletë më pajisje përcjellëse fal ndihmës së komunës dhe Caritasit Zviceran. Fermerët thonë se kjo trevë është atraktive për shumimin e bletëve dhe çdo ditë e më shumë po shtohet numri i bletarëve. Nga ky projekt përfituan bletarët e Strezocit, Tygjecit, Leshtarit, Zajcecit, Svircës e fshatra tjera./21Media